Jaume Jové (AA Catalunya) guanya la cursa dels 800 metres en el campionat de Catalunya de Clubs

0
1000

L´atleta vallenc de l´AA Catalunya Jaume Jové va guanyar la prova dels 800 metres llisos del campionat de Catalunya de clubs, que es va disputar aquest diumenge a Vilafranca del Penedès. El jove atleta va fer un temps discret d´1:57.49, una marca molt inferior al rècord de Catalunya (1:49.9) que encara conserva Andreu Ballbé. Jové, que té 21 anys, va superar Francesc Bonet, del FC Barcelona, i el tercer classificat, Lluís Martín (GEiEG). Un altre company d´equip de Jové, el flixenc Raül Sabaté, va fer el millor temps en la prova dels 400 metres llisos amb una marca de 49.93. Sabaté, que va córrer en la segona sèrie, va superar Joaquim Casadellà, del FC Barcelona, i Roger Velàzquez, de l´AA Catalunya. L´equip de Jové i Sabaté, l´Integra 2, va ser el tercer del campionat amb 84 punts, per darrere del GEiEG i del FC Barcelona, que va encapçalar la classificació masculina. En l´apartat femení, l´atleta tarragonina més destacada va ser la reusenca del FC Barcelona Iratxe Quintanal, que va quedar primera en la prova de llançament de pes. Quintanal, que té el rècord de Catalunya de l´especialitat, va superar clarament la segona classificada, Núria Pérez (Integra 2). En el seu tercer intent, Quintanal va arribar als 15,02 metres, molt per davant dels 13 metres de Núria Pérez. La participació dels atletes de la demarcació la va tancar el tarragoní de l´AA Catalunya Julio Solanes, que només va poder fer el quart millor temps en la cursa de 200 metres. El velocista va superar en 60 centèsimes el temps del primer classificat, Josep Bartres (FC Barcelona).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.