Ens ha deixat la Pepi.

0
1626

S´ha mort la Pepita Pont Mir, una de les més veteranes corredores de fons a Catalunya i companya del club Atletisme Girona. No sé si alguns de vosaltres la conexieu, era una dona de 69 anys amb una llarguisima participació a curses de tot tipus, moltísimes Maratons i varies de 100 Km. Sempre s´ha caracteritzat per deixar de banda el crono i córrer per plaer. Donat que els temps que invertia ultimament a les curses era elevat, solia sortir mitja hora o una hora abans. L´última cursa en que ha participat va ser la Mitja Marató de Ripoll, en que va sortir dues hores abans, i va invertir més de 4 hores en acabar. El seu marit la va estar seguint en cotxe tota la cursa. Era una dona amb un gran esperit de superació, fa pocs anys va quedar practicament sense moures, els metges li deien que no deixeria les crosses, i no tan sols ho va superar si no que ha fet varies curses.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.