El Club Atlètic Mollet recupera la tradicional Cursa de Sant Vicenç

0
1010

El Club Atlètic Mollet (CAM) celebra aquest diumenge 16 de gener una nova edició de la Cursa Popular de Sant Vicenç, habitual cita en el calendari esportiu de la ciutat que el CAM recupera després de diversos anys sense organitzar-se. La sortida s´efectuarà a les 10:00 h des de les Pistes d´Atletisme la Pedra Salvadora. El cross, constarà d´un recorregut de 12km, cinc en circuit urbà i la resta dins l´espai natural de Gallecs. La competició atorgarà premis als tres primers classificats de cada categoria, que es dividirà, obviament per franges d´edat i un trofeu al participant més veterà. El CAM ha cridat a la participació per a poder tornar a consolidar aquesta tradicional carrera. La inscripció a la cursa és gratuïta.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.