Cosgaya i Bielsa es juguen el títol del GP de la Selva de cros a Sant Hilari

0
948

La grupista Puri Cosgaya i l´atleta del Lloret la Selva Isabel Bielsa es jugaran demà a Sant Hilari el títol sènior femení (11.45, 3870 metres) del Gran Premi de la Selva en l´última prova del calendari. Bielsa surt amb un mínim avantatge d´un punt (6) degut al primer lloc d´Amer, el segon de Caldes i el tercer de Vidreres mentre Cosgaya (7) acumula un primer a Caldes, un segon a Vidreres i un quart a Santa Coloma. En categoria masculina, el títol ja està decidit a favor de Joan Herrera (FC Barcelona). L´atleta barceloní no competirà a Sant Hilari ja que al igual que Blanco, l´únic atleta que li podria prendre el primer lloc, és a Jaén. El màxim favorit per guanyar a Sant Hilari serà Pere Ruiz (GEiEG), tercer a la general. La cursa s´inciarà a les 12.10 sobre un recorregut de 9.040 metres i competiran junts veterans, seniors, promeses, júniors, juvenils i cadets, que arribaran de forma progressiva. La matinal començarà a les 10.30 amb la prova cadet i infantil femenina. Els organitzadors han rebut unes 150 inscripcions més provinents de clubs com el Vilafranca, Manresa i Vic.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.