Cosgaya i Bielsa es juguen el títol del GP de la Selva de cros a Sant Hilari

0
1257

La grupista Puri Cosgaya i l´atleta del Lloret la Selva Isabel Bielsa es jugaran demà a Sant Hilari el títol sènior femení (11.45, 3870 metres) del Gran Premi de la Selva en l´última prova del calendari. Bielsa surt amb un mínim avantatge d´un punt (6) degut al primer lloc d´Amer, el segon de Caldes i el tercer de Vidreres mentre Cosgaya (7) acumula un primer a Caldes, un segon a Vidreres i un quart a Santa Coloma. En categoria masculina, el títol ja està decidit a favor de Joan Herrera (FC Barcelona). L´atleta barceloní no competirà a Sant Hilari ja que al igual que Blanco, l´únic atleta que li podria prendre el primer lloc, és a Jaén. El màxim favorit per guanyar a Sant Hilari serà Pere Ruiz (GEiEG), tercer a la general. La cursa s´inciarà a les 12.10 sobre un recorregut de 9.040 metres i competiran junts veterans, seniors, promeses, júniors, juvenils i cadets, que arribaran de forma progressiva. La matinal començarà a les 10.30 amb la prova cadet i infantil femenina. Els organitzadors han rebut unes 150 inscripcions més provinents de clubs com el Vilafranca, Manresa i Vic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.