Martín fa un pas endavant cap a Sydney

0
1202

Fixa un nou rècord nacional en pista coberta i queda a 8 centímetres de la seva millor marca L´atleta andorrà Esteve Martín va revalidar el passat cap de setmana les seves opcions de lluitar per un lloc als pròxims Jocs Olímpics de Sydney, després d´establir a Vilafranca del Penedès un nou rècord nacional de salt de llargada en pista coberta, amb una marca de 7,45 metres. Martín es va quedar a només vuit centímetres de la seva millor marca a l´aire lliure (7,53 metres), que va aconseguir l´any passat durant els Jocs dels Petits Estats de Liechtenstein. Esteve Martín, a la prova de llargada dels Jocs de Liechtenstein.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.