Les inscripcions per a la Mitja Marató de Granollers es poden fer per Internet

0
1091

La Mitja Marató de Granollers que es farà el dia 22 de gener, ja escalfa motors i aquest dissabte a la tarda se´n farà la presentació al poliesportiu de can Noguera de la Garriga. Els corredors que ho vulguin poden inscriure´s ja a través de la web. Entre les novetats que ha introduit enguany el Col.lectiu d´Atletes de Fons (CAF) s´ha de destacar el un nou xip, que no es posa a les bambes sinó al pit i s´haurà de recollir el dia abans al Palau d´Esports. A més, la Mini es correrà dissabte a la tarda, just abans de la cursa Atletes contra la droga i la cursa de gegants. El divendres anterior, dia 21, es farà l´habitual debat a l´Ateneu de Granollers.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.