Mou-te per l’esclerosi múltiple

0
239

La Fundació Esclerosi Múltiple, entitat privada sense afany de lucre que té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple, organitza des de l’any 2001 el ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’, una cursa solidària al Circuit de Barcelona-Catalunya.  Enguany la cursa se celebrarà el diumenge 29 d’abril i comptarà amb diferents modalitats: atlètica, de patins i de bicicletes i està pensada per a totes les edats i nivells

‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ és una cursa 100% solidària més antiga de Catalunya. Tots els fons recaptats es destinen a l’esclerosi múltiple infantil, un projecte amb el qual la Fundació centra els seus esforços aquest any atès que entre un 3% i un 10% dels nous diagnosticats són menors de 18 anys. Tots els fons recaptats es destinaran a donar suport als infants i les seves famílies.

El ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ és molt més que una cursa esportiva. Està pensat com una jornada familiar en què tothom, independentment de la seva edat i condició, s’ho pot passar bé ja sigui competint o bé participant en les activitats lúdico-festives que aquell dia s’organitzen al Circuit.

Per aquesta edició preveiem un total de 2.600 participants.

COMPARTIR

Deixa un comentari