La Canonja subvenciona als esportistes empadronats al municipi

0
220

Autor

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Canonja contempla en el seu pressupost de 2018 una partida destinada a subvencionar els esportistes federats no professionals residents al municipi, amb la intenció de potenciar la seva trajectòria esportiva i ajudar-los a aconseguir els seus objectius personals en cada una de les modalitats que participen.

Les bases es van aprovar en el plenari celebrat el dia 5 d’octubre de 2017 i s’ha iniciat el termini per a presentar sol·licituds que finalitzarà el 2 de juliol de 2018.

Les sol·licituds de subvencions es presentaran a les Oficines Municipals d’Atenció Ciutadana (OMAC), al c/ Raval, 11, en el model normalitzat confeccionat a aquest efecte, disponible en aquestes oficines i en la pàgina web municipal www.lacanonja.cat.

En aquest enllaç trobaràs tota la informació per demanar la subvenció.

COMPARTIR

Deixa un comentari