Blanco i Morales guanyen la cinquena Pre- Sant Silvestre de Tossa de Mar

0
1607

Josep Lluis Blanco, de La Sansi, per segona edició, ja ho va fer al 2015, ha guanyat aquesta matí la 5a edició de la Pre- Sant Silvestre de Tossa de Mar amb un temps de 16’37” als 5km, superant Omar Palma i Sofian Haddouti que han arribat amb el mateix temps en 16’54”

 El lloretenc s’ha marxat escapat en el km 1 a les fortes pujades al castell, i ha mantingut la diferencia fins al final, en un exigent recorregut de pujades i baixades.

En dones, la primera en creuar la línea d’arribada, ha sigut Anna Morales que ha dominat la cursa de principi a fi.

La cursa l’ha organitzada el club fondistes Tossa amb la col·laboració del consell comarcal de La Selva i l’Ajuntament de Tossa de Mar, en una freda matinal on també s’han organitzat curses de menors.

Dmitrijs Serjogins atleta amb fitxa federativa de La Sansi, i resident a Lloret, ha guanyat avui la cursa més antiga de Barcelona, la 40a Cursa de la Sagrera amb un excel·lent temps de 30’14” en els 10km, segon Xavi Planas (C.A.C.) i tercer el també atleta de La Sansi Juanma Alvarez. En dones victòria de Yolanda Riera amb 38’02”.

Al cros de Banyoles 1a a la cursa Open Rosa Matamala.

A la mitja de Vilanova i la Geltru 3a classificada absoluta l’atleta de La Sansi Sara Prescoli.

COMPARTIR

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada