La Mitja del Prat

0
456

El proper 5 de novembre el club Pratenc Associació Atletisme amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, organitzarà la cinquena edició de La Mitja del Prat i la Cursa Popular de 5 km. La cursa formà part de la 12a Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona i també puntua a Lliga Championchip. A més, la cursa popular de 5 km  tindrà dues opcions: cursa i marxa atlètica.

Com a novetat d’aquest any, es disputa una Cursa per Empreses. Tres persones que treballin a la mateixa empresa, poden formar un equip i es farà una classificació sumant els temps de tots tres. Es premiarà el millor equip masculí, femení i mixt tant de la Mitja com dels 5 km.

Els participants a la Mitja Marató tindran, com a obsequi, una samarreta tècnica de màniga llarga, gorra i gymsack. Els corredors de la cursa de 5km rebran una samarreta tècnica de màniga curta.

La sortida i arribada es situen a les Pistes d’Atletisme del Complex d’Esportiu Municipal Sagnier, on a més estan ubicats els serveis de recollida de dorsals, guarda-roba, dutxes i massatge.

El tret de sortida de la Mitja Marató serà a les 9:30 h. i la Cursa Popular de 5 km a les 9:45h.

Les inscripcions es tanquen el 1 de novembre de 2017 i entre els corredors que s’inscriguin a la Mitja abans del 25 d’octubre es sortejarà un rellotge GPS Garmin Forerunner 235.

Tota la informació de la cursa al web

COMPARTIR

Deixa un comentari