LA PUJADA A L’ERMITA DE SANT JOAN ARRIBA AL SEU 25A ANIVERSARI 

0
1005
Pujada Ermita Montblanc 2017
Pujada Ermita Montblanc 2017
OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LA 25a PUJADA A LERMITA DE SANT JOAN DEL 24 DE JUNY A MONTBLANC 
Ja estan obertes les inscripcions per la 24a Pujada a lermita de Sant Joan de Montblanc del proper 24 de juny a  www.atleticmontblanc.cat.  A més el mateix dia tindrá lloc la 18a Caminada. La pujada i la caminada a lermita de Sant Joan és una cursa que passa pels bonics paratges de Montblanc i Poblet i es fa per ajudar  en la restauració de lermita de Sant Joan de Montblanc. No faltarà l‘esmorzar dels ermitans aixi com la bossa del corredor, per celebrar els “25 anys de Pujada”  Podeu trobar tota la informació a www.atleticmontblanc.cat
COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada