BBVA renova el seu acord amb la Cursa BBVA CX Delta Prat

0
688

El proper 28 de maig tindrà lloc la 18ª edició de la Cursa BBVA CX Delta Prat, l’emblemàtica cursa de 10km del Baix Llobregat.

A la seu de BBVA a Barcelona, avui s’ha rubricat la renovació del conveni de col·laboració entre l’entitat bancària i els organitzadors de la cursa. Aquest serà el sisè any consecutiu en què BBVA n’és el col·laborador principal.

En l’acte s’ha fet a més la presentació oficial de la samarreta commemorativa d’aquesta divuitena edició.

En la signatura han estat presents el responsables de l’organització: Josep María Canalias, director del Periòdic Delta; i Joan Antoni Monferrer, directiu del Pratenc AA; així com per part de BBVA, Gemma Vila, directora de la Zona Llobregat Garraf, i Marta Pérez, directora del Centre de Banca de Clients del Prat de Llobregat.

COMPARTIR

Deixa un comentari