CROS 10 DE GENER

0
287

El passat diumenge 10 de gener es van celebrar dos festivals atlètics corresponents al calendari català de cros.
El 40è Cros Vila de Ripollet, organitzat pel club Ripollet Unió Atlètica i el Patronat Municipal d’Esports de la ciutat, al circuit del al Parc dels Pinetons. Els guanyadors de les categories sèniors van ser Enrique Luque (Rios RT) i Ahlam El Kakdi (Lleida UA). La tercera edició del Cros de Maçanet de la Selva, organitzat pel Club Atletisme Lloret la Selva, va ser José Luis Blanco (La Sansi) i per a l’Anna Quílez (CA Lloret LS).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada