CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA

0
178

Jesús Castillo i Maria Caridad Hernández, Campions El passat cap de setmana, 9 i 10 de gener, s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en Pista Coberta en les categories Absolut i Promesa a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Jesús Castillo (Cornellà At) ha revalidat el títol autonòmic d’heptatló amb una marca de 5.154 punts, aconseguint el seu tercer títol consecutiu de la modalitat. A la categoria femenina, Maria Caridad Hernández (CA Igualada) s’ha proclamat campiona amb un gran registre de 3.914 punts.| Bernat Parpal (FCB) s’ha proclamat campió de la categoria promesa amb 3.974 punts i Paula López (Cornellà At) ha estat la campiona promesa amb 3.431 punts.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari