RUTA 10 DE GENER

0
230

Aquest diumenge 10 de gener, el calendari català de curses en ruta disposa de dos bones ofertes.
La 33a Mitja Marató i Quart de Marató de Sitges, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat. La mitja marató donarà la sortida a les 10.00 hores al Passeig de la Ribera de Sitges i el quart de marató ho farà una hora abans al mateix punt i amb una distància de 10.503 metres. Aquesta cursa forma part de la 10a Challenge de Mitges Maratons – Gran Premi Diputació de Barcelona.| La quarta edició de la Sant Miquel Xperience, organitzada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, amb un recorregut d’asfalt de 13 km, sortida a les 11.00 hores a Sant Feliu de Codines, Parc Usart i que passarà per l’espai natural de Sant Miquel del Fai.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari