CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB-20 EN PISTA COBERTA

0
442

El proper dissabte 9 de gener se celebrarà la setzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20 a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. En aquest autonòmic per equips participaran dotze equips ambdues categories, i poden participar atletes de les categories cadet, juvenil i júnior. Es realitzarà en jornada de tarda a partir de les 16,30 hores.| El FC Barcelona, en homes i l’Agrupació AC en dones, són els actuals campions, ja que van aconseguir els títols la temporada passada al mateix escenari.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada