JAVIER DELGADO, RÈCORD D’ESPANYA PROMESA i ABSOLUT DE CATALUNYA DE 500 M

0
301

El passat diumenge 13 de desembre, durant la celebració de la primera prova del Control Absolut a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell, Javier Delgado (FCB) va marcar un temps de 1’03”66 a la prova dels 500 metres, registre que representa un nou rècord de Catalunya Absolut i rècord d’Espanya promesa de la distància. A la mateixa cursa, l’Aleix Porras (FCB) va marcar un temps de 1’04”88, registre que representa un nou rècord de Catalunya juvenil i Sergi Adalid (GA Lluisos M) també amb un temps de 1’09″42 va millorar el rècord de Catalunya Cadet de la distància en la tercera sèrie disputada.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada