JAVIER DELGADO, RÈCORD D’ESPANYA PROMESA i ABSOLUT DE CATALUNYA DE 500 M

0
198

El passat diumenge 13 de desembre, durant la celebració de la primera prova del Control Absolut a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell, Javier Delgado (FCB) va marcar un temps de 1’03”66 a la prova dels 500 metres, registre que representa un nou rècord de Catalunya Absolut i rècord d’Espanya promesa de la distància. A la mateixa cursa, l’Aleix Porras (FCB) va marcar un temps de 1’04”88, registre que representa un nou rècord de Catalunya juvenil i Sergi Adalid (GA Lluisos M) també amb un temps de 1’09″42 va millorar el rècord de Catalunya Cadet de la distància en la tercera sèrie disputada.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.