8è CROS D’ALELLA, 4a prova puntuable del CIRCUIT MARESMENC DE CROS

0
189

Els tres primers classificats en categoria Open Masculí han sigut, David Campo Garica, G.A. Lluïsos Mataró Ricard Fernandez Carrion, C.A.Leietània Isam Mounir El Mrabet En categoria Open Femení les tres primeres han estat, Marina Adalid Serrano, E.Fondistes Vilassar de Dalt Laila Ruth Vivas Glaser, G.A.Lluïsos Mataró Irena Melina Araque Bekking, Team Calella Triatló La propera setmana us farem arribar les classificacions provisionals del CIRCUIT. El pròxim compromís en el Circuit Maresmenc de Cros, serà el Diumenge, 17 de gener del 2016 en el 19è Cros de Canet.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.