8è Cros d’Alella. 4ta Prova Circuit Maresmenc de Cros

0
295

Aquest pròxim diumenge 13 de desembre, és durà a terme el 8è Cros d’Alella, quarta prova puntuable dins el Circuit Maresmenc de Cros. La prova es disputarà a la zona del Bosquet d’Alella. Aquest cros és organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alella i el Club Esportiu Serra Marina Alella, amb el suport de GESPORT – Gestió Esportiva del Maresme, el Consell Esportiu del Maresme, la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana d’Atletisme. Amb un gran èxit de participació, anteriorment ja s’han celebrat el 17è Cros de Santa Susanna, el 36è Cros des Arenys i el 46è Cros de Mataró.| Les properes cites amb el Circuit Maresmenc de Cros són: Diumenge, 17.01.2016 19è Cros de Canet. Diumenge, 24.01.2016 4t Cros de Sant Pol. Diumenge, 31.01.2016 3r Cros de Palafolls. Diumenge, 21.02.2016 23è Cros Ciutat de Calella. Us agraïm la vostra col•laboració en la difusió d’aquesta informació.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada