La 10kmRACC 2015 tindrà lloc el 13 de desembre del 2015.

0
128

En les curses de 10km i 5km hi poden córrer socis i no socis a partir dels 14 anys. I els nens de 0 a 13 anys poden participar en les curses infantils de manera gratuïta. Quan i on es podran recollir els dorsals, les samarretes i els xips? Anticipada: Dijous 10 de desembre de 12h a 21h i divendres 11 i dissabte 12 de desembre de 10h a 21h. Exclusivament a la Botiga de New Balance de Portal de l’Àngel 16 de Barcelona.| ​Recollida el dia de la cursa: de 8h a 9:45h al pàdoc al Circuit. Infantils:Exclusivament el dia de la cursa al pàdoc del Circuit de 8h a 11:45h.
Farem servir el sistema de xip (Championchip), motiu pel qual és obligatori córrer amb un. Si tens xip groc, pots fer-lo servir a la 10kmRACC i la 5kmRACC. Si no en tens, el pots llogar i tornar-lo quan acabi la cursa.A les curses infantils (tret de la de la categoria de 0 a 6 anys, que es farà sense xip) facilitarem un xip per a cada nen inscrit, el qual s’haurà de tornar en acabar.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari