HA MORT JAIME ENCISO

0
235

Ens ha deixat en Jaime Enciso Larrucea a l’edat de 80 anys a Barcelona. La Federació Catalana d’Atletisme vol manifestar el seu condol als seus familiars i amics, així com a tot l’atletisme en general per aquesta pèrdua irreparable de l’esport català i espanyol. Amb aquesta desaparició l’atletisme perd un gran referent per a moltes generacions d’entrenadors i atletes. Nascut a Valladolid el 24 de juliol de 1935, llicenciat en dret i professor titular d’atletisme a l’INEFC de Barcelona, va fer la seva activitat atlètica com a entrenador de la Residencia Blume de Barcelona durant 30 anys amb grans resultats.| Especialitzat en les proves de tanques, on va assolir grans resultats amb atletes com Javier Moracho, Carles Sala i Juan Lloveras, entre d’altres, també va ser entrenador de grans velocistes com Miguel Angel Arnau i Loles Vives o saltadors com Antonio Corgos.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada