Feminitat, Esport, Cultura.

0
386

Pioneres de l’atletisme català (1921-1938)
Dijous 3 de desembre de 2015
Presentació del llibre Feminitat, Esport, Cultura. Pioneres de l’atletisme català (1921-1938), de Daniel Justribó. L’obra recupera la memòria, anterior a la Guerra Civil, de les atletes catalanes, entre les quals destaquen dues badalonines, recentment desaparegudes, Lluïsa Giró i Anna Tugas.| A la imatge, cedida per la família Tugas, són la segona i la tercera de la filera superior, començant per l’esquerra. La fotografia es va fer l’estiu del 1936, poc abans de l’esclat de la guerra. Museu de Badalona, Entrada lliure. 19 h.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada