Presentació 3a Cursa Popular La Sansi de Lleida 5i 10km

0
131

Avui a la sala d’actes de l’oficina principal d’Ibercaja a Lleida, s’ha presentat La 3a Sansi de Lleida de 5 i 10km que es celebrarà el proper 29/11/15 a les 11h organitzada pel Club Atletisme La Sansi i el Club Almacelles, amb la col·laboració de l’Ajuntament i Diputació de Lleida. A la presentació han assistit la Sra. Inma Manso, subdelegada del Govern a Lleida, el Sr. Joan Gómez tinent alcalde, el Sr. Ròmul Llaveria, director de Ibercaja, Sisco Larull director de cursa, Ferran La Torre presentador de TV3, i l’organitzador Josep Lluis Blanco, President del club La Sansi. Serà una cursa popular de 5 i 10 quilòmetres per un circuit urbà amb sortida i arribada a l’espectacular Llotja. La prova absoluta començarà a les 11h i abans s’hauran disputat proves dels especials olímpics i els més petits. Com a principal favorit de la cursa de 5km participarà l’atleta internacional de Letonia Edgars Sumskis. Els participants rebran una samarreta tècnica de màniga llarga 42k + bossa d’obsequis d’espònsors com Coca Cola, Henkel, Powerade, Oxd, Hornimans i Caldo Aneto… El Club la Sansi organitza 15 curses per diferents comunitats autònomes, algunes amb gran participació como la Cursa Vila Olímpica o la Sant Silvestre del Masnou per 3.000 participants. També s’encarregarà de la direcció tècnica de la prestigiosa Cursa dels Nassos de Barcelona el 31/12/15 com l’any anterior, o la passada cursa de La Mercè de Barcelona amb més de 14.000 inscrits.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari