92a Jean Bouin, 66è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

0
194

Aquest diumenge 22 de novembre s’ha celebrar la 92a Jean Bouin, 66è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – 32 Edició Trofeus Escolars Generalitat de Catalunya – 30 Premis Promesa de la Diputació de Barcelona – Gran Premi Allianz, organitzat per Mundo Deportivo al Parc Montjuic de Barcelona.
Amb una matinal atlètica marcada per les difícils condicions metereològiques, el jove atleta eritreu, Aaron Kifle, ha aconseguit la victòria de la cursa internacional imposant-se al català Carles Castillejo (CA Adidas) que ha estat segon. La cursa femenina ha estat per a la Lídia Rodríguez (BA) que aconsegueix aquest prestigiós triomf per primera vegada. |

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada