36è CROS DELS ARENYS SEGONA ESTACIÓ DEL CIRCUIT MARESMENC DE CROS

0
195

Després de l’èxit del primer Cros del Circuit celebrat a Santa Susanna amb més de cinc-cents participants, el proper dissabte 7 de novembre , la prova arriba a Arenys, amb el 36è Cros dels Arenys. Aquest, és diputarà a la zona de Can Jelpí al municipi d’Arenys de Munt. La competició començarà a les 10.00 h i s’allargarà fins les 13.10 del migdia.| Aquest esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament d’Arenys de Mar, l’Ajuntament d’Arenys de Munt i la Penya Apa Anem-hi, juntament amb la col·laboració de Gesport, el Consell Esportiu del Maresme, la Federació Catalana d’Atletisme i la Diputació de Barcelona. Les inscripcions seran gratuïtes a través d’un formulari online a: www.cemareme.cat i a www.gesport.cat. La sola inscripció en una prova permetrà, gratuïtament, i amb el mateix dorsal, prendre part a qualsevol de les proves del CIRCUIT MARESMENC DE CROS 2015/2016, excepte la de Mataró que dependrà, totalment, de la Federació Catalana d’Atletisme.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari