La 4a Sansi de Sant Feliu de Llobregat amb Siria

0
135

La regidora d’esports de Sant Feliu de Llobregat, Lourdes Borrell, el President del club La Sansi, Josep Lluis Blanco, i el ex jugador de handbol i entrenador del club local Andrey Xepkin, van acordar que la 4ª Sansi de Sant Feliu de Llobregat estigui adherida a la taula de suport a la població refugiada, fent diferents accions per col·laborar amb els refugiats.| La 4ª Sansi de Sant Feliu de Llobregat “ciutat de les Roses” es celebrarà el proper 8 de novembre a les 11h organitzada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el Club Atletisme La Sansi. Amb una previsió de 1.400 participants la sortida s’efectuarà davant del pavelló d’esports Andrey Xepkin i finalitzarà a la pista d’atletisme de Les Grases. Per segona edició, els participants podran escollir entre 5 i 10 quilòmetres per un circuit que passarà pel centre de la ciutat i per davant de l’Ajuntament, amb molt d’èxit l’edició anterior. L’organització obsequiarà als participants amb una samarreta tècnica i una bossa d’obsequis amb productes dels col·laboradors Aquarius, Henkel, Chupachups, OXD, Hornimans, Aneto, entre d’altres. A més, podran gaudir gratuïtament de guarda-roba, llebres de Corredors.cat a diferents ritmes, calaixos de sortida, massatgistes, tren gratuit, vídeos i més de 2.000 fotografies i més sorpresas tot inclos al preu d’inscripció. La matinal comptarà amb proves per als més petits, que donaran el tret de sortida a les 10h dins la pista d’ atletisme amb samarretes tècniques per tots. Les inscripcions ja obertes es poden fer a través de la web www.lasansisantfeliu.com, on a més s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sant Feliu, buscar allotjament, inscripcions presencials, horaris de les curses, reglament, consells…

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari