“La tribu de Catalunya Ràdio” estrena nova secció, amb Núria Picas

0
197

La corredora de curses de muntanya i campiona de l’Ultra Trail World Tour, Núria Picas, s’estrena aquest dimecres a “La tribu de Catalunya Ràdio” amb una secció setmanal dedicada a explorar diferents indrets naturals de Catalunya i el món. L’espai s’emetrà cada dimecres, a les 18 h, al programa que presenta Xavi Rosiñol, i és la primera experiència als mitjans de comunicació de l’esportista manresana establerta a Berga.| Cada setmana, Picas descobrirà cinc aspectes d’una muntanya, un parc natural, una comarca o una població costanera, presentarà una persona que viu o coneix el territori i compartirà amb els oients experiències personals. A més, personatges de diversos àmbits de la cultura i de la societat catalana acompanyaran Picas en les seves excursions. El primer capítol, d’aquest dimecres, estarà dedicat al Pedraforca. “La tribu de Catalunya Ràdio” és un programa presentat per Xavi Rosiñol i s’emet de dilluns a divendres de 16 h a 19 h.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada