“La tribu de Catalunya Ràdio” estrena nova secció, amb Núria Picas

0
127

La corredora de curses de muntanya i campiona de l’Ultra Trail World Tour, Núria Picas, s’estrena aquest dimecres a “La tribu de Catalunya Ràdio” amb una secció setmanal dedicada a explorar diferents indrets naturals de Catalunya i el món. L’espai s’emetrà cada dimecres, a les 18 h, al programa que presenta Xavi Rosiñol, i és la primera experiència als mitjans de comunicació de l’esportista manresana establerta a Berga.| Cada setmana, Picas descobrirà cinc aspectes d’una muntanya, un parc natural, una comarca o una població costanera, presentarà una persona que viu o coneix el territori i compartirà amb els oients experiències personals. A més, personatges de diversos àmbits de la cultura i de la societat catalana acompanyaran Picas en les seves excursions. El primer capítol, d’aquest dimecres, estarà dedicat al Pedraforca. “La tribu de Catalunya Ràdio” és un programa presentat per Xavi Rosiñol i s’emet de dilluns a divendres de 16 h a 19 h.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari