EXHIBICIÓ DE SALT D’ALÇADA i PERXA TARRAGONA 2017

0
313

El passat diumenge 13 es va celebrar la segona edició de l’Exhibició de Salt d’Alçada i Perxa Tarragona 2017, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat en el marc dels actes promocionals dels XVIII Jocs del Mediterranis Tarragona 2017. La jornada atlètica va ser un èxit de participació i molt seguida pel públic que es va apropar a la Plaça de la Font de Tarragona.| En salt d’alçada, el guanyador va ser Miguel Ángel Sancho (PdC) amb un salt de 2,04 m i en la categoria femenina la Cristina Ferrando (PdC) amb 1,70 metres. En salt amb perxa es va imposar Igor Bychkov (PdC) amb una marca de 5,00 metres, i en dones la victòria va ser per Marta Cot (CA Laietània) amb 3.50 metres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada