PRESENTACIÓ CURSA DE LA MERCÈ

0
243

Aquest dilluns 7 de setembre s’ha realitzat l’acte de presentació de la Cursa de la Mercè 2015 al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona. L’acte ha estat presidit per Marta Carranza, comissionada de l’Institut Barcelona Esports, i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme. La tradicional cursa de la Mercè arribarà a la 37a edició el proper diumenge 13 de setembre. De moment hi ha més de 12.000 inscrits per recórrer els 10 quilòmetres de prova i l’organització espera que se superi la xifra de l’any passat, 14.032 corredors.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada