EL PROPER DISSABTE ES DISPUTA LA CURSA MARESME5K DE CALELLA

0
138

“La prova està dins el circuit de curses solidàries amb la Fundació Miquel Valls”
Aquest proper dissabte, 29 d’agost, a les 8 del vespre, es donarà el tret de sortida a la cursa MARESME5K de Calella, una prova que forma part del circuit de curses solidàries amb la FUNDACIÓ MIQUEL VALLS, organització que lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica i que enguany està promocionant la campanya KMSxELA.| La prova sortirà del Passeig Manuel Puigvert de Calella, arribant també al Passeig Garbí de la mateixa ciutat, en un recorregut totalment planer i davant del mar. La passada edició la van guanyar el mataroní ALBERT ROSELLÓ i l’austríaca NADINE SOMMEREGER. Totes les persones que hi vulguin participar podran fer les seves inscripcions online a www.gesport.cat/maresme5k fins a les 21 h del dia anterior.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari