EL PROPER DISSABTE ES DISPUTA LA CURSA MARESME5K DE CALELLA

0
254

“La prova està dins el circuit de curses solidàries amb la Fundació Miquel Valls”
Aquest proper dissabte, 29 d’agost, a les 8 del vespre, es donarà el tret de sortida a la cursa MARESME5K de Calella, una prova que forma part del circuit de curses solidàries amb la FUNDACIÓ MIQUEL VALLS, organització que lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica i que enguany està promocionant la campanya KMSxELA.| La prova sortirà del Passeig Manuel Puigvert de Calella, arribant també al Passeig Garbí de la mateixa ciutat, en un recorregut totalment planer i davant del mar. La passada edició la van guanyar el mataroní ALBERT ROSELLÓ i l’austríaca NADINE SOMMEREGER. Totes les persones que hi vulguin participar podran fer les seves inscripcions online a www.gesport.cat/maresme5k fins a les 21 h del dia anterior.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada