CAMPIONAT D’ESPANYA DE FEDERACIONS

0
202

El proper dissabte 25 de juliol se celebrarà l’edició número quaranta del Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques a Gijón, conegut tradicionalment com el Torneig de Federacions. En aquesta edició, es manté el format iniciat ara fa quatre temporades amb una única puntuació conjunta masculina i femenina.| La Selecció Catalana sempre surt com a favorita, ja que ha estat la gran dominadora d’aquest estatal des que l’any 1976 es va iniciar aquest model de competició. A l’historial, tant la Selecció Catalana femenina com la masculina han vençut 26 vegades de les 35 edicions disputades amb el format antic. A més, s’han d’afegir els quatre títols aconseguits amb el nou format de puntuació conjunta de les quatre últimes edicions. Per tant, l’equip català defensarà el títol aconseguit la temporada passada a Alcorcón, Madrid. La Federació Catalana presenta un equip molt competitiu amb els millors atletes catalans que lluitaran per a renovar un cop més aquest campionat estatal per equips.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada