CAMPIONAT D’EUROPA JÚNIOR

0
192

Dotze Atletes Catalans Seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha seleccionat a dotze atletes catalans per participar en el Campionat d’Europa Júnior que se celebrarà a Eskilstuna, Suècia, del 16 al 19 de juliol. Jordi Torrents (JAS) participarà als 1.500 metres, Gerard Mateu Porras (FCB) als 110 m tanques, Javier Delgado (FCB) als 400 m tanques, Alexis Rodríguez (JAS) als 3.000 m obstacles, Aleix Pi (AAC) i Noel del Cerro (AAC) en salt amb perxa, Jordi Yoshinori Matsuoka (CA Igualada) en llargada, Jaume Roca (FCB) en triple salt i Miguel Alberto Blanco (FCB) en llançament de martell. En dones, participarà Irene Méndez (AAC) als 400 metres, Sònia Nasarre (ISS-L’H) als 400 m tanques i Sheila García (CA Igualada) en salt de llargada.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada