CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT OPEN

0
200

1a. Jornada
Aquest dimarts 7 de juliol s’ha disputat la primera jornada del Campionat de Catalunya Absolut d’Atletisme Open a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona. Cal destacar l’actuació de la Clàudia Garcia (FCB) que s’ha proclamat campiona de salt d’alçada amb una marca de 1,88 m, registre que representa un nou rècord dels campionats. També la Beatriz Indurain (CA Laietània) ha millorat el registre dels campionats amb una marca de 13”85 als 100 m tanques a les semifinals.| Avui dimecres es disputarà la segona jornada de l’autonòmic absolut conjuntament amb el Míting Internacional d’Atletisme Centenari de la FCA

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada