MÍTING INTERNACIONAL DE PALAFRUGELL-COSTA BRAVA

0
199

El passat dissabte 6 de juny, es va celebrar la 23a edició del Míting d’Atletisme Palafrugell – Costa Brava a l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. Una esplèndida jornada atlètica amb molt de públic a les grades, un bon nivell de marques i molts atletes que han millorat les seves marques personals. El premi a la millor marca del míting ha estat per l’atleta cubà Wilfredo Martinez que ha saltat 7,99 metres en llargada. També podem destacar algunes actuacions d’atletes catalans com la de Marc Alcalà (FCB) que ha marcat 1’49”29 als 800 metres. L’Angel Mullera (CA Lloret-LS) ha estat segon als 3.000 metres amb 8’07”08 i el jove Jordi Torrents (JAS) ha estat cinquè amb 8’09”57.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada