GERARD MATEU PORRAS, RÈCORD DE CATALUNYA JÚNIOR DE 110 MT

0
249

El passat dissabte 6 de juny, durant la celebració del 18è Trofeo Internacional de Atletismo Ciudad de Salamanca, Memorial “Carlos Gil Pérez”, Gerard Mateu Porras (FCB) va establir un nou rècord de Catalunya júnior de 110 m tanques amb 13″85, millorant en 3 centèsimes el seu propi rècord anterior. Aquesta registre també representa marca mínima pel Campionat d’Europa Júnior.| En aquesta competició també podem destacar les actuacions de Carmen Sánchez (S-S 71) que va marcar 23”91 als 200 metres i Estela García (VTiM) que va fer 11’70” als 100 metres, cal destacar que ambdós registres es va aconseguir amb vent en contra.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada