CX Cursa Delta Prat 10km

0
133

El director del Periòdic Delta, Josep Maria Canalias, la presidenta del Pratenc AA, Patricia Galdames, i el director de la zona Barcelona-Llobregat de CatalunyaCaixa, Ignasi Martínez, s’han trobat aquesta tarda amb l’objectiu de refermar la col•laboració en l’organització de la CX Cursa Delta Prat 2015. | En aquesta trobada s’ha presentat també la primera samarreta física de la cursa que enguany portarà la marca del Circuit CX-Grup BBVA al dors, fent referència al circuit de curses patrocinades per CatalunyaCaixa, en les quals hi corre el seu equip d’empleats i familiars CX. Aquest esdeveniment atlètic, de referència al Prat de Llobregat, porta el símbol de CatalunyaCaixa al seu nom des de fa ja 3 edicions per deixar constància d’aquesta implicació en el projecte. El proper 31 de maig el Prat de Llobregat es vesteix de festa i de running per acollir la 16a edició de la CX Cursa Delta Prat. El Club Pratenc Associació d’Atletisme i el Periòdic Delta, amb el suport de l’Ajuntament del Prat, estaran al capdavant de l’organització d’aquesta cursa que ja és un emblema entre les que es fan a tota la geografia catalana. El circuit pla i homologat de 10 km, ideal per fer marca, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme Moisès Llopart del Complex Esportiu Sagnier, recorre carrers i avingudes de la ciutat. A més, la cursa per a 1.000 participants, inclou animació per fer-la més amena i gaudir-la amb un caire més festiu. Ja han confirmat la seva assistència a la CX Cursa Delta Prat 2015 els pratencs; Sergio Enríquez i Antonio Godoy, així com el corredor de Mataró, Enrique Luque. CatalunyaCaixa acaba d’iniciar una nova etapa dins el Grup BBVA reafirmant els valors de proximitat com a base de la seva filosofia. Així, CX es defineix per estar al costat del territori i de la seva gent i recolza activitats com aquesta, que s’identifica amb un àmbit local i s’apropa al dia a dia de les persones. CatalunyaCaixa està molt lligada al Prat de Llobregat ja que el seu centre tecnològic està ubicat en aquesta població. De fet, l’equip més nombrós a la prova esportiva és l’equip CX, on a la passada edició 2014 hi va tenir més de 250 corredors.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari