CAMPIONAT D’ESPANYA DE FEDERACIONS DE PROVES COMBINADES

0
189

Emília del Hoyo, Rècord de Catalunya júnior d’heptatló
El passat cap de setmana, 2 i 3 de maig, es va celebrar la vint-i-set edició del Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques de Proves Combinades a Cartagena. El títol ha estat per l’equip de Canàries, i l’equip català s’ha classificat en la cinquena posició.| Cal destacar les actuacions individuals de l’Emília del Hoyo que ha marcat una puntuació de 5.161 punts a la prova de l’heptatló, registre que significa un nou rècord català de l’especialitat, situant-se en la tercera posició general i primera de la categoria júnior. Tamara del Rio, amb 4.993 punts, s’ha classificat en la quarta posició.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada