CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MITJA MARATÓ

0
200

Benito Ojeda i Hasna Bahom, Campions.
El passat diumenge 3 de maig, es va celebrar la 24a edició del Campionat de Catalunya de Mitja Marató, en el marc de la VIa Mitja Marató d’Empúries, organitzada per l’Ajuntament de l’Escala. Hasna Bahom (La Sansi) ha revalidat el títol femení amb un temps de 1h20’43 i Benito Ojeda (DC F) ha aconseguit el campionat amb una marca de 1h11’57”. Cal destacar que Benito Ojeda (CAIE Domingo Catalán ) aconsegueix el seu cinquè títol autonòmic de l’especialitat, ja que es va proclamar campió en les edicions de 1993, 94, 96 i 97.
Resultats.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada