Erik Merino i Sara Loehr guanyadors absoluts del duatló de Vic

0
149

La Lliga Nacional de duatlons de carretera 2015 es va tancar amb una altíssima participació de més de 600 duatletes a la Ciutat de Vic , sota una acurada organització del Club Natació Vic-etb, la competició es va desenvolupar sobre les habituals distàncies a la Capital d’Osona com son , una primera cursa a peu de 7.000 metres , tot seguit 34 quilòmetres de ciclisme de carretera en un traçat molt selectiu i per acabar una darrera cursa a peu de 3.500 metres. Dins de la vessant competitiva a la categoria masculina es va endur una treballada victòria absoluta Erik Merino ( Club Natació Reus Ploms)amb un temps de 1 hora 30 minuts 44 segons , un estret marge de 18 segons per davant del segon classificat Joan Ruvireta ( Club Natació Vic-etb ) pujant fins el tercer graó del podi Jordi Gras ( Team Calella triathlon).Per equips 1º Club Natació Vic-etb ( Ruvireta-Baizan-Brunet) 2º Club Natació Reus Ploms ( Merino-Casanova-Rodriguez ) 3º Prat Distance triatló ( Budai-Jiménez-Recober). A la categoria femenina domini aclaparador per la guanyadora absoluta Sara Loehr ( Club Natació Vic-etb ) amb un temps final de 1 hora 42 minuts 3 segons , una avantatge de 6 minuts 33 segons a la segona classificada absoluta Sonia Julia ( Cerrr Igualada) Laura Sanzberro ( Fasttriatlón CD) va assolir la tercera posició absoluta.Per equips meritori doblet pels amfitrions Club Natació Vic-etb ( Loehr-Pubill-Peix) 2ª Fasttriatlón CD ( Sanzberro-Gracia-Flaquer) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Vassilatos-Cusidó-López). Peu de foto : Erik Merino ( Club Natació Reus Ploms) guanyador masculí. Foto feta per Àngel Viñeta.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari