Mia Carol, s’imposa en els 100km de Calella 2015

0
233

Aquest dissabte 11 d’abril es celebrà la 25a edició dels 100 km a l’Alt Maresme, disputats a la localitat de Calella de la Costa.
En aquesta ocasió, simulaniejant-se amb altres proves ultra (ultratrails i marxes de muntanya) la seva participació es veié molt minvada. Això no treu que hi prenguessin part atletes de renom com el viguetà Mia Carol, campió d’Espanya de 100km en ruta 2014, el qual no va donar opció als seus rivals i tot i prendre-se-la com un entrenament i patir la dificultat d’un fort vent durant tota la prova s’imposà amb un registre notable de 8:02:00. Pel que fa als perseguidors, tot i que el jove Sergi Rodríguez (vencedor dels 100km de Caldes de Montbui 2014) estigué molts kms amb opcions d’obtenir la segona plaça, finalment foren Diego Fernández de Palma (11:13:00) i Victor Echarri Trasmontan (12:06) els qui completaren el podi. Classificacions completes a http://penya100kmdc.blogspot.com

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada