Lliurats els premis del Concurs Fotogràfic de la Mitja 2015

0
189

Dimarts 7 d’abril a la tarda ha tingut lloc, al Casal de Cultura de Montornès del Vallès, el lliurament dels premis del V Concurs Fotogràfic de la Mitja Montornès L’acte ha comptat amb la presència de Ma.Rosa Viñallonga i Carles Conesa, Regidors de l’Ajuntament de Montornès, i de Jos Petit, director de la Mitja. S’han presentat, entre les tres categories que tenia el concurs, un total de 108 fotografies, que restaran exposades al públic al Casal de Cultura de Montornès fins el dia 17 d’abril. Els premiats, que han rebut premis en metàl·lic i lots de productes Henkel, han estat: – Categoria general: 1r i 2n. premi, Joel Mesas; 3r premi, José Antonio Pérez – Categoria creativa: Daniel Villegas – Categoria foto Henkel: Daina Santapau | El concurs fotogràfic de la Mitja, que ha arribat a la seva cinquena edició, ha estat el darrer acte oficial de la 22ªMitja Montornès, que ja treballa en la edició del 2016. Podeu veure les imatges premiades a les xarxes socials, dins els perfils de la Mitja Montornès.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada