La Sansi guanya per equips la marató per relleus de Sant Joan Despí

0
306

Els atletes del Club Atletisme La Sansi, han guanyat avui la marató per relleus de Sant Joan Despí, amb un temps de 2 hores i 19 minuts, que es record de la cursa, en un recorregut per camins de sorra. Aquesta marató per equips, es la més important de Catalunya, amb la participació de més de 100 equips. Els atletes feien 6 relleus amb una distancia de poc més de 7 kilòmetres fins fer la distancia de Marató, els atletes de La Sansi que ho formaven han sigut Josep Lluis Blanco que ja ha entrat 1er a la 1a posta, seguits de Miguel Angel Lopez, Rodrigo Torres (Argentina), David Moya, i els letons Edgars Sumskis i Dimitris.| El 2on equip ha arribat a 4 minuts, i ho formaven atletes de nivell com l’olímpic Nacho Caceres o Jordi Comas.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada