RUTA 22 DE MARÇ

0
193

El proper diumenge 22 de març, el calendari català de curses en ruta disposa de dos bones ofertes corresponents al calendari català de cros. La XXIa Cursa de Fons del Margalló, organitzada per Marató Catalunya i l’Ajuntament d’Olivella. La sortida es donarà a les 10.00 hores davant de l’ajuntament amb un recorregut de 13 km pel Parc Natural del Garraf.| La IVa BDN Running l’Aliança Memorial Luis Condón, organitzada per l’Associació BDN Running amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona. Es donarà la sortida a les 9.30 hores a la Rambla del Gorg, davant del Palau Municipal d’Esports, amb un recorregut urbà de 10 km que transcorre per diversos espais emblemàtics de la ciutat. Aquesta cursa forma part del Circuit l’Aliança 2015, essent la quarta prova de les onze programades.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada