MERITXELL SOLER rebaixa el seu propi record absolut de Catalunya en 5000 metres en pista coberta

0
186

La joanenca de l’Avinent Manresa MERITXELL SOLER ha rebaixat aquest divendres el seu propi rècord absolut de Catalunya en 5000 metres en pista coberta que va establir el passat 1 de març a Bemidji (USA) marcant 17’45″76.
En el SDSU Indoor Classic disputat en el maravellós complexe esportiu de Sandford-Jackrabbit Athletic Complex de la South Dakota State Univesity, amb una pista coberta de 300 metres, SOLER -que en Estats Units se la coneix per el segon cognom DELGADO- ha estat 9ena en la millor de les dues series disputades, aturant el cronòmetre en uns brillants 17’41″33 que rebaixa en mes de quatre segons l’anterior limit català que ella mateixa ostentava. La cursa -en la que hi han pres part 45 corredores- ha estat guanyada per AMBER EICHKORN amb 16’31″95 .

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada