CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA

0
164

Jesús Castillo i Tamara del Rio, Campions
Emilia del Hoyo, Rècord de Catalunya Júnior
El passat cap de setmana, 10 i 11 de gener, s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en Pista Coberta en les categories Absolut i Promesa a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Jesús Castillo (Cornellà At) i Tamara del Rio (AAC) s’han proclamat campions, renovant el títol aconseguit la temporada passada al mateix escenari. A la categoria femenina, Tamara del Rio (AAC) s’ha proclamat campiona amb un registre de 3.835 punts, aconseguint el seu setè títol consecutiu.| En homes, Jesús Castillo (Cornellà At) ha aconseguit el seu segon títol consecutiu amb una marca de 4.918 punts, aconseguint també el títol de la categoria promesa. La campiona d’aquesta categoria ha estat l’Anna Ruiz (ISS-L’H) amb un registre de 3.013 punts. Cal destacar l’actuació de l’Emilia del Hoyo (CA Manresa) que ha aconseguit el subcampionat absolut amb una marca de 3.754 punts, registre que representa un nou rècord de Catalunya júnior de pentatló en pista coberta.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada