Ever Alejandro Gómez i Laura Terradas s’imposen al duatló de muntanya SBR de Mataró.

0
153

Mataró va acollir la sisena jornada de la lliga nacional de dualtons de muntanya , la duatló més antiga de tot Catalunya que ha arribat a la seva 17ª edició , aquesta competició va estar organitzada pel Club SBR i l´Institut d’esports de Mataró , sota les distàncies Sprint : 6.000 metres inicials de cursa a peu , tot seguit 22 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) en un traçat molt tècnic i per acabar una darrera cursa a peu de 2.500 metres.| A la categoria masculina tercera victòria consecutiva a la Lliga pel duatleta Bolivià , Ever Alejandro Gómez ( Club Medina Triatló ) amb un temps final de 1 hora 34 minuts 14 segons , una avantatge de 2 minuts i 50 segons per davant del segon classificat absolut i primer sub-23 , Adrià Noguera ( Club Triatló Lluçanès) completant el tercer graó del podi un altre sub-23 , Mario Sinues ( Club Triatló Montornès).Per equips 1º Club Medina Triatló ( Gómez-Fidalgo-Fidalgo) 2º T-Bikes Club Triatló ( Bonet-Soley-Camps) 3º Club Triatló Lluçanès ( Noguera-Madrona-Martínez) A la vessant femenina la duatleta Gironina , Laura Terradas ( Club Triatló Granollers ) es va endur una molt treballada victòria absoluta final amb un crono de 2 hores 4 minuts 25 segons , un marge de 2 minuts 7 segons a la segona classificada absoluta i primera veterana Meritxell Giménez ( Club Natació Reus Ploms ) un altre veterana Teresa Pons ( Prat Distance triatló ) va assolir la tercera posició absoluta.Per equips 1ª Club Triatló Granollers ( Terradas-Lauco-Espinosa) 2ª Club Natació Reus Ploms ( Giménez- Adalid-Ferrer) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( Càtedra-Capdevila-De la Cuesta).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada