RUTA 11 DE GENER

0
85

El proper diumenge 11 de gener, el calendari català de curses en ruta disposa de tres bones ofertes, una mitja marató, una cursa de 10 quilòmetres i una altre de 13 km. La 32a Mitja Marató i Quart de Marató de Sitges l’Aliança, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat. La mitja marató donarà la sortida a les 10.00 hores al Passeig Marítim i el quart de marató ho farà una hora abans al mateix punt i amb una distància de 10.503 metres. Aquesta cursa forma part de la 9a Challenge de Mitges Maratons – Gran Premi Diputació de Barcelona i del Circuit l’Aliança.| La tercera edició de la Sant Miquel Xperience, organitzada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, amb un recorregut de 13 km, sortida a les 11.00 hores a Sant Feliu de Codines i que passarà per l’espai natural de Sant Miquel del Fai. El mateix diumenge se celebrarà la segona edició de La Sansi de Mataró, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l’Ajuntament de la ciutat, sobre una distància de 10 km donarà la sortida a les 10.00 hores amb sortida i arribada al Passeig Marítim.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari