Cartell de luxe a la Sant Silvestre de Sant Cugat, amb una participació de 2654 corredors

0
72

La Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat L’Aliança recupera força respecte l’any passat i torna a ser una de les més representatives a nivell català. La presència d’atletes de renom com els catalans Jaume Leiva, què torna a l’aslfalt desprès d’una llarga lesiò i Meritxell Calduch, guanyadora de la Sant Silvestre del 2010 i 2011, i tambè els marroquins Omar Ougzfi, Mohamed Behmbarka, Samir Ait Bouchmane i Ouffa Hamani, formaràn part d’aquest cartell de luxe.| La Sant Silvestre és una de les curses de finals d’any més nombroses de tot el territori català, i és la que compta amb més premis de tot l’Estat espanyol. La competició donarà el tret de sortida aquest dimecres a dos quarts de sis de la tarda, amb una participación de 2654 corredors

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari