Els 10k de Vilafranca arriba als 500 inscrits

0
170

Les inscripcions dels 10k de Vilafranca portem 1 mes obertes i ja han arribat als 500 inscrits, una bona xifra si tenim en compte com van últimament les inscripcions en les curses, que la tendència dels atletes es inscriure tot just quan falta pocs dies per la seva celebració. Els 10k de Vilafranca està considerada com una de les més planes i ràpides de Catalunya i és idònia per fer marques els atletes siguin del nivell que sigui, inclòs pels atletes debutants que poden corre agafant un ritme i no deixar-lo fins al final al no haver desnivells. Les inscripcions estaran obertes fins el 18 de gener i és poden fer a través de la seva web: http://www.10kvilafranca.org/ o la de champion chip ja que és cursa puntua per la lliga d’internet , el preu es de 13,5 euros pels que tenen xip groc propi i 14,5 pels que llogan el xip. Tots els atletes es duran una samarreta técnica de gran qualitat i d’un disseny exclusiu subliminada, de la marca Tuga.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada