Sumskis (Letònia) i Bahom (Marroc) guanyen sota la pluja

0
87

El Letó Edgars Sumskis i Hasna Bahom del Marroc, s’han proclamat guanyadors de la segona edició de la Sansi Lleida 5k, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i el club Atletisme Almacelles amb la col·laboració de l’Ajuntament i Diputació de Lleida. Dels 1.150 inscrits al final han arribat més de 700 entre les diverses curses. Hasna Bahom aquest ha sigut la guanyadora de la cursa del corte ingles i La Merce 2014, i 3a a la Marató de Barcelona. | Tot i la pluja bona participació a les curses de menors i especials Olímpics Classificació masculina: 1. Edgars Sumskis (La Sansi) 15.11 ; 2. Sergi Beltran 15.28 ; 3. Joan Martos 16.02 Classificació femenina: 1. Hasna Bahom 17.22 ; 2.Roser Xipell 21.01 ; 3. Sonia Rodriguez 21.38

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari